Examens

Op de site www.examenblad.nl lees je wanneer welk examen plaatsvindt. In je agenda in SOMtoday vind je t.z.t. in welk lokaal je verwacht wordt. Check steeds wel je agenda, want er kunnen op het laatste moment nog wijzigingen aangebracht worden!

Informatie

De minister heeft maatregelen genomen met betrekking tot het afleggen van het centraal examen, de uitslagbepaling en de herkansingsregeling van het centraal examen. In verband daarmee zijn op de artikelen 4.4 en 4.5 van het Examenreglement (over de uitslagbepaling havo en vwo en de herkansingsregeling van het centraal examen) de maatregelen van toepassing die in bovenstaand servicedocument beschreven staan.

Examenvoorbereiding

Rooster

handige websites

Mijneindexamen.nl
Op mijneindexamen.nl vind je alle officiële informatie over de eindexamens. Wanneer is welk examen? Welke hulpmiddelen mag je bij je examen gebruiken? Wanneer ben je geslaagd? Je kunt hier jouw eigen rooster samenstellen en per vak de bijbehorende informatie checken.

Lerenvoorhetexamen.nl
Hier vind je alle informatie om zich je voor te bereiden op het examen. Zo kan je er uitleg over examenstof vinden via bijvoorbeeld filmpjes en livestreams.

Examenkompas.citolab.nl
Op examenkompas.citolab.nl kan je oude examens maken en analyseren welke onderwerpen van een vak je al beheerst en welke je nog moeten oefenen.

Examenklacht.nl
Bij de klachtenlijn van het LAKS kan je terecht met jouw vragen en klachten over de examens. Deze is in april weer geopend. Dit geldt ook voor de werking van deze site.