werken bij ons

Wij zoeken

Een gedreven en ervaren P&O-adviseur met een duidelijke visie op Personeel en Organisatie. Meer weten? Lees hier de volledige vacaturetekst.

Daarnaast zijn wij opzoek naar een enthousiaste medewerker PSA met ervaring in het onderwijs en/of met Afas. Kijk hier voor meer informatie en de volledige vacature.

Ook zijn wij per 1 augustus a.s. op zoek naar een directeur voor de locatie Grou/Plein Joure. Klik hier voor het functieprofiel. Daarnaast zijn wij per 1 augustus naar een teamleider Grou.

Geen vacature?

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Is er nu geen vacature? Dan kunt u altijd een open sollicitatie met motivatie en curriculum vitae sturen naar:

Bornego College
T.a.v. mevrouw Paulien Brust, Hoofd P&O
Postbus 597
8440 AN Heerenveen
E-mail vacatures@bornego.nl

Wij stellen het op prijs wanneer u in uw brief of e-mail ingaat op de christelijke identiteit van onze school.

Het Bornego College als werkgever

Het Bornego College is een aantrekkelijke werkgever met goede arbeidsvoorwaarden.

Wij bieden onze werknemers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. We werken met overzichtelijke vestigingen en teams en de lijnen zijn kort. Docenten worden goed gefaciliteerd met onder andere een laptop en een iPad. Ook de arbeidsvoorwaarden hebben we goed voor elkaar. Onze werknemers vallen onder de cao-vo. Naast deze voorwaarden heeft het Bornego College interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid
  • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekostenverzekering)
  • opleidingsmogelijkheden
  • een fietsregeling
  • en bedrijfsfitness

Fricolore

Onze school maakt deel uit van de onderwijsgroep Fricolore. Fricolore wordt gevormd door vijftien scholen voor christelijk voortgezet onderwijs in Friesland, Emmeloord, Steenwijk en Urk. Ga voor vacatures binnen Fricolore naar de website en schrijf u in bij de vacaturebank. Dan wordt u automatisch op de hoogte gebracht van de vacatures in uw vakgebied.

ONDERWIJSGROEP MIDDEN-FRIESLAND (OGMF)

Onderwijsgroep Midden-Friesland is de naam van de stichting waaronder OSG Sevenwolden en het Bornego College de krachten bundelen. De scholen zijn per 1 januari 2023 gefuseerd.
Het doel van deze fusie is om leerlingen dichtbij huis voortgezet onderwijs te kunnen blijven aanbieden. Onderwijsgroep Midden-Friesland staat voor een breed en divers aanbod van kwalitatief goed onderwijs met volop keuzemogelijkheden in onze regio.