werken bij ons

Geïnteresseerd in een baan of stageplaats bij het Bornego College of een van de andere locaties van Onderwijsgroep Midden-Friesland? Wij werken samen met Fricolore onderwijsgroep, waar de vacatures geplaatst worden.

Geen vacature?

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Is er nu geen vacature? Dan kunt u altijd een open sollicitatie met motivatie en curriculum vitae sturen naar:

Bornego College
T.a.v. mevrouw Bonnie de Vries, Hoofd P&O
Postbus 597
8440 AN Heerenveen
E-mail vacatures@bornego.nl

Wij stellen het op prijs wanneer u in uw brief of e-mail ingaat op de christelijke identiteit van onze school.

Het Bornego College als werkgever

Het Bornego College is een aantrekkelijke werkgever met goede arbeidsvoorwaarden.

Wij bieden onze werknemers in de eerste plaats een prettig werkklimaat met een open en informele cultuur. We werken met overzichtelijke locaties en teams en de lijnen zijn kort. Docenten worden goed gefaciliteerd met onder andere een laptop en een iPad. Ook de arbeidsvoorwaarden hebben we goed voor elkaar. Onze werknemers vallen onder de cao-vo. Naast deze voorwaarden heeft het Bornego College interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • gratis dekking tegen (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid
  • korting op diverse verzekeringen (waaronder ziektekostenverzekering)
  • opleidingsmogelijkheden
  • een fietsregeling
  • en bedrijfsfitness

Fricolore

Onze school maakt deel uit van de onderwijsgroep Fricolore. Fricolore wordt gevormd door vijftien scholen voor christelijk voortgezet onderwijs in Friesland, Emmeloord, Steenwijk en Urk. Ga voor vacatures binnen Fricolore naar de website en schrijf u in bij de vacaturebank. Dan wordt u automatisch op de hoogte gebracht van de vacatures in uw vakgebied.

ONDERWIJSGROEP MIDDEN-FRIESLAND (OGMF)

Onderwijsgroep Midden-Friesland is de naam van de stichting waaronder OSG Sevenwolden en het Bornego College de krachten bundelen. De scholen zijn per 1 januari 2023 gefuseerd.
Het doel van deze fusie is om leerlingen dichtbij huis voortgezet onderwijs te kunnen blijven aanbieden. Onderwijsgroep Midden-Friesland staat voor een breed en divers aanbod van kwalitatief goed onderwijs met volop keuzemogelijkheden in onze regio.