juni 2018

Winnaars Bornego muziekfinale

Afgelopen donderdag ging het dak eraf op Bornego Junior. De jaarlijkse muziekfinale vond daar plaats voor leerlingen uit klas 1, 2 en 3. Ook dit jaar zijn er weer twee prijzen toegekend voor de beste groep van klas 1 en de beste groep van klas 2/3.

De prijswinnaars van klas 1 zijn geworden: Mona, Joy, Elize, Rixt, Lieke en Jinke uit groep 1d. De meiden traden op met het nummer ‘Just the way you are’ van Bruno Mars. Jinke vertelt dat ze een compliment kregen over de goede verdeling van verschillende zangstemmen en instrumenten. Lieke geeft aan dat de andere groepjes ook goed waren. “Ik ben trots dat wij hebben gewonnen, want dat had ik niet verwacht.” En als beloning mogen de meiden hun nummer vastleggen in een echte opnamestudio. “Supertof is dat,” aldus Elize.

Jelle, Birthe, Mandy, Piter en Rick zijn de prijswinnaars van klas 2/3 geworden. Zij vormen de schoolband van Bornego Joure. “We hebben al wat podiumervaring dus dat scheelt wel,” vertelt Jelle. “Maar het nummer Counting the stars van OneRepublic was nieuw voor ons en we hadden niet heel veel tijd om te repeteren.” Birthe geeft aan dat het optreden erg goed ging. “Ik had gelijk een goed gevoel over het optreden,” vult drummer Rick aan. “Met de paasviering hebben we voor het laatst opgetreden dus dit was weer een mooie ervaring, aldus Jelle.

We zijn trots op deze muzikale toppers!

Voor meer foto’s klik hier.

Prijswinnaars klas 2/3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijswinnaars klas 1