juni 2019

Winnaars muziekfinale bekend!

Vorige week donderdag ging het dak eraf op het Bornego Junior & Mavo. Daar vond de jaarlijkse muziekfinale plaats voor leerlingen uit klas 1,2 en 3.

Zo’n 80 leerlingen van Bornego Heerenveen en Joure deden mee aan de muziekfinale. De presentatie was in handen van twee leerlingen. Voor elk optreden werd een filmpje vertoond waarin de optredende groep werd voorgesteld. De eersteklassers Jayna, Michaela, Roos, Frederique, Rena, Alisa en Femke hebben de juryprijs gewonnen. Zij traden op met het nummer New Rules van Dua Lipa. De meiden hebben naast een wisselbeker, ook een opname in een echte muziekstudio gewonnen. “Op woensdag 3 juli gaan we ons liedje al opnemen in een muziekstudio,” vertelt Michaela trots. De meiden hadden niet verwacht dat ze zouden winnen. “De andere groepjes waren ook best goed,” aldus Jayna.

De publieksprijs voor klas 1 ging naar Nynke, Bregt, Brecht, Amber, Rebecca, Demi, Coba en Sinne. Zij traden op met het nummer ‘All of me’. De publieksprijs en de juryprijs voor klas 2/3 is gewonnen door Mona, Rixt, Meri, Elize en Iris. Zij vertolkten het nummer ‘What about us’ van Pink.