open dag

Winnaars open dag bekend

De winnaars van de open dag van Bornego Junior & Mavo zijn deze week in het zonnetje gezet. Leo Visser van CBS de Burcht in Heerenveen en Esther Zwart van PCBS De Librije in Gorredijk maakten tijdens de open dag op woensdag 23 januari alle opdrachten goed en werden onlangs als winnaar getrokken.

Op de open dag deden beide groep 8 leerlingen mee aan ‘Kraak de Code’. Verspreid in de school zochten ze afbeeldingen die allemaal stonden voor een letter. Als je de letters in de juiste volgorde zette, ontstond de slogan van het Bornego College: goed voor elkaar! Beide leerlingen wisten van niets en werden deze week in de klas verrast. Zij kregen allebei twee kaartjes voor NEMO science museum in Amsterdam (inclusief treinreis).

Enthousiast

Leo kreeg een grote omhelzing van zijn klasgenoten toen zij hoorden dat hij de gelukkige was. “Ik vind het echt superleuk, het was ook een leuke open dag,” aldus een enthousiaste Leo. Ook Esther is blij met haar prijs. “Ik wist dat ik het antwoord goed had, maar had niet verwacht dat ik zou winnen.” De klassen van de winnaars vierden het feestje mee: er was namelijk gebak voor iedereen!